What every woman & every mom MUST KNOW : Tips Memilih Tuala Wanita

Featured

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Apa maksud kertas terbuang (recycled paper) ni? Bayangkan anda punye surat khabar lama yg berlonggok2 tu, berhbuk makk aiiii, ada org buat balut ikan, sayur, balut bab*, kotak2 dsb. Untuk mencerahkan paper ni mereka lunturkan/bleach, ala2 klorox bagi putih… Lepastu, bayangkan kita pakai pulak kat MAHKOTA kesayangan kita…. Errrrrrrkkkkkkkk

Slide5

Slide6

Sebab tu lah wanita selalu rasa gatal2 kalau pakai pad tu lama sikit. Sebab dah laaa pad sedia ada tu penuh bacteria… Pastu darah haid kita pun ada mcm2 ‘ramuan’ juga kan… Bacteria akan lebih cepat membiak! Tu yang rasa gatal & kalau dipakai dalam jangkamasa panjang, hari2 pulak tu, dengan ‘keputihan’, ‘kekuningan’ mahupun ‘kehijauan’ lagi, bayangkan lah betapa tersiksanya MAHKOTA kita…. Ya Allah…

Slide7

Slide8

Slide9

Slide10

Slide11

Slide12

Slide13

Slide14

Slide15

Slide16

Slide17

Slide18

Slide19

Slide20

Slide21

Slide22

Slide23

Slide24

Slide25

Slide26

Slide27

So, Ibu nak ingatkan yea cik puan cantik semua, suami kita confirm tak cium handbag berjenama kita, pakaian mahal kita, mahupun barang kemas kita… Tapi…….(dot dot dot)… Jadi jagalah MAHKOTA anda dgn sebaik-baiknya dan paling penting JANGAN BERKIRA UNTUK KESIHATAN KITA, IBU KITA, ANAK-ANAK PEREMPUAN KITA, DAN SAUDARA MARA PEREMPUAN KITA.

Banyak mana pun duit kita, kita CONFIRM tak boleh beli spare part ovari, breast mahupun aset kita yang lain2 di badan kita. Tapi suami sentiasa ada 3 quota untuk menambah ‘aset’ mereka… Sayangilah diri kita sebelum kita nak suami kita menyayangi kita…

In shaa Allah ibu & team akan cuba bantu selesai kan masalah anda. Jgn malu2 nak share. Kami dah biasa bantu wanita2 dapatkan bentuk badan yg menarik, bantu selesaikan masalah keputihan, haid x stabil, sukar hamil, selalu lesu, x bertenaga & x ada libido (nafsu) bila bersama suami sebab stress & letih… Book your personal session with us, tahulah kami nak bantu anda mcm mana (“,)

——————————-
MAKLUMAT LANJUT
——————————-

Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma. Sample produk PERCUMA utk setiap demo yang kami adakan. Hurry book your session now! Sila hubungi :

FB : Arifah Azrie
+6019-664 7258 +6019-575 7258
arifahazrie@gmail.com
www.arifahazrie.wordpress.com

 

Morning every1! Have a blessed Sunday. We are here working and lets start the week with a productive day. Tips Ibu Hamil : Kafein jangan berlebihan memadai secawan sehari. – @majalahpama Okt2014 Jom pekena #MineralCoffee secawan. Nak combo promo sms/whatsapp 019-664 7258 Buy 4 at RM100.00 only Price exclude postage. #ArifahAzrieproduct #arifahazriepromotion

via Instagram http://ift.tt/1DnbTme

Memo Merah Jambu : TV2 sekarang…. – #UterineFibroid Bagaimana mencegah dan mengenalpasti? *diet wanita zaman skrg *wanita yang gemar makan daging merah *wanita yang mengambil alkohol *sekiranya gemar mkn sayuran hijau mnjd protective factor *ganggu kesuburan *risiko keguguran *tanda2 perut kembong dan tidak selesa Jom kawal cegah dan pelihara rahim kita. Amalkan surah #Maryam ayat 31-48 #fibroid #sengugut #BioSeleza #johorbahru

via Instagram http://ift.tt/1rhCM2A

On my way to Putrajaya. Esok submission order. So Ibu close 12 midnight. Only buyer with payment sahaja kami priority kan ya. I am #BioSelezaTopAgent for Johor specifically based in #JohorBahru Ibu juga nak COD to client tomorrow. Anyone needed badly & urgently cepat2 pm/whatsapps Ibu 019-664 7258 http://ift.tt/1aLBHuH

via Instagram http://ift.tt/1sxJwj8