What every woman & every mom MUST KNOW : Tips Memilih Tuala Wanita

Featured

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Apa maksud kertas terbuang (recycled paper) ni? Bayangkan anda punye surat khabar lama yg berlonggok2 tu, berhbuk makk aiiii, ada org buat balut ikan, sayur, balut bab*, kotak2 dsb. Untuk mencerahkan paper ni mereka lunturkan/bleach, ala2 klorox bagi putih… Lepastu, bayangkan kita pakai pulak kat MAHKOTA kesayangan kita…. Errrrrrrkkkkkkkk

Slide5

Slide6

Sebab tu lah wanita selalu rasa gatal2 kalau pakai pad tu lama sikit. Sebab dah laaa pad sedia ada tu penuh bacteria… Pastu darah haid kita pun ada mcm2 ‘ramuan’ juga kan… Bacteria akan lebih cepat membiak! Tu yang rasa gatal & kalau dipakai dalam jangkamasa panjang, hari2 pulak tu, dengan ‘keputihan’, ‘kekuningan’ mahupun ‘kehijauan’ lagi, bayangkan lah betapa tersiksanya MAHKOTA kita…. Ya Allah…

Slide7

Slide8

Slide9

Slide10

Slide11

Slide12

Slide13

Slide14

Slide15

Slide16

Slide17

Slide18

Slide19

Slide20

Slide21

Slide22

Slide23

Slide24

Slide25

Slide26

Slide27

So, Ibu nak ingatkan yea cik puan cantik semua, suami kita confirm tak cium handbag berjenama kita, pakaian mahal kita, mahupun barang kemas kita… Tapi…….(dot dot dot)… Jadi jagalah MAHKOTA anda dgn sebaik-baiknya dan paling penting JANGAN BERKIRA UNTUK KESIHATAN KITA, IBU KITA, ANAK-ANAK PEREMPUAN KITA, DAN SAUDARA MARA PEREMPUAN KITA.

Banyak mana pun duit kita, kita CONFIRM tak boleh beli spare part ovari, breast mahupun aset kita yang lain2 di badan kita. Tapi suami sentiasa ada 3 quota untuk menambah ‘aset’ mereka… Sayangilah diri kita sebelum kita nak suami kita menyayangi kita…

In shaa Allah ibu & team akan cuba bantu selesai kan masalah anda. Jgn malu2 nak share. Kami dah biasa bantu wanita2 dapatkan bentuk badan yg menarik, bantu selesaikan masalah keputihan, haid x stabil, sukar hamil, selalu lesu, x bertenaga & x ada libido (nafsu) bila bersama suami sebab stress & letih… Book your personal session with us, tahulah kami nak bantu anda mcm mana (“,)

——————————-
MAKLUMAT LANJUT
——————————-

Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma. Sample produk PERCUMA utk setiap demo yang kami adakan. Hurry book your session now! Sila hubungi :

FB : Arifah Azrie
+6019-664 7258 +6019-575 7258
arifahazrie@gmail.com
www.arifahazrie.wordpress.com

 

Yes its #boba4G suitable for #Maryam and #Yusuf. Up to 20kg! Sekarang nak choose #tweet ke #kangaroo ke #soho ermmmm menarik aktiviti ni. Why we need this? Cause support our backbone. The wearer and the wearee! I memang salute mommy daddy yang bole dukung gendong anak diorang yang nearly 20kg. Wow. Semoga Allah merahmati dan memberkati ibubapa sekalian. Congrats to kak @yuhanes and kak Fauziah binti Wahet. Nanti redeem ya freegift anda. http://ift.tt/1aLBHuH

via Instagram http://ift.tt/1tdmCOl

Kapten vs. Bakar-Bakar? We choose Bakar-bakar cause the place lagi selesa. Thanks to my team – organizer who had arrange the event accordingly. Seems lastminute but we managed to get together. Thank you everyone who turn up that night. Till we met again 4 next year event! #stimbot #grill #seafood #johorbahru #MedicalRecord #HSAJB #Throwback lastnight #activity with #love #familymeals #attachmentparenting

via Instagram http://ift.tt/1rhsqk5

Subhanallah. By @zyra_azeera “#Repost from @dunia_medan_dakwah with @repostapp — Allah tdk pernah tidur. Dia sentiasa melihat kita. Allah itu sangat hampir dgn kita. “Dgn nama Allah apabila disebut, segala sesuatu di langit dan di bumi langsung tdk akan berbahaya. Dialah yg Maha Mendengar lagi Maha Maha Mengetahui.” . Jom Selawat Jap 1x/3x/5x Allahumma Solli Wassalim Ala Nabiyyina Muhammad. (Ya Allah limpahkanlah selawat dan salam kpd Nabi kami Muhammad) #JomMuhasabahDiri #JomPerbanyakknIstigfar #JomSelawat #JomPerbaikiDiri #TarbiyahBersama #DakwahBersama #NasihatBersama #IslamItuIndah” via @PhotoRepost_app

via Instagram http://ift.tt/1CXagtA

Mineral Coffee your morning partner

Morning every1! Have a blessed Sunday. We are here working and lets start the week with a productive day. Tips Ibu Hamil : Kafein jangan berlebihan memadai secawan sehari. – @majalahpama Okt2014 Jom pekena #MineralCoffee secawan. Nak combo promo sms/whatsapp 019-664 7258 Buy 4 at RM100.00 only Price exclude postage. #ArifahAzrieproduct #arifahazriepromotion