What every woman & every mom MUST KNOW : Tips Memilih Tuala Wanita

Featured

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Apa maksud kertas terbuang (recycled paper) ni? Bayangkan anda punye surat khabar lama yg berlonggok2 tu, berhbuk makk aiiii, ada org buat balut ikan, sayur, balut bab*, kotak2 dsb. Untuk mencerahkan paper ni mereka lunturkan/bleach, ala2 klorox bagi putih… Lepastu, bayangkan kita pakai pulak kat MAHKOTA kesayangan kita…. Errrrrrrkkkkkkkk

Slide5

Slide6

Sebab tu lah wanita selalu rasa gatal2 kalau pakai pad tu lama sikit. Sebab dah laaa pad sedia ada tu penuh bacteria… Pastu darah haid kita pun ada mcm2 ‘ramuan’ juga kan… Bacteria akan lebih cepat membiak! Tu yang rasa gatal & kalau dipakai dalam jangkamasa panjang, hari2 pulak tu, dengan ‘keputihan’, ‘kekuningan’ mahupun ‘kehijauan’ lagi, bayangkan lah betapa tersiksanya MAHKOTA kita…. Ya Allah…

Slide7

Slide8

Slide9

Slide10

Slide11

Slide12

Slide13

Slide14

Slide15

Slide16

Slide17

Slide18

Slide19

Slide20

Slide21

Slide22

Slide23

Slide24

Slide25

Slide26

Slide27

So, Ibu nak ingatkan yea cik puan cantik semua, suami kita confirm tak cium handbag berjenama kita, pakaian mahal kita, mahupun barang kemas kita… Tapi…….(dot dot dot)… Jadi jagalah MAHKOTA anda dgn sebaik-baiknya dan paling penting JANGAN BERKIRA UNTUK KESIHATAN KITA, IBU KITA, ANAK-ANAK PEREMPUAN KITA, DAN SAUDARA MARA PEREMPUAN KITA.

Banyak mana pun duit kita, kita CONFIRM tak boleh beli spare part ovari, breast mahupun aset kita yang lain2 di badan kita. Tapi suami sentiasa ada 3 quota untuk menambah ‘aset’ mereka… Sayangilah diri kita sebelum kita nak suami kita menyayangi kita…

In shaa Allah ibu & team akan cuba bantu selesai kan masalah anda. Jgn malu2 nak share. Kami dah biasa bantu wanita2 dapatkan bentuk badan yg menarik, bantu selesaikan masalah keputihan, haid x stabil, sukar hamil, selalu lesu, x bertenaga & x ada libido (nafsu) bila bersama suami sebab stress & letih… Book your personal session with us, tahulah kami nak bantu anda mcm mana (“,)

——————————-
MAKLUMAT LANJUT
——————————-

Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma. Sample produk PERCUMA utk setiap demo yang kami adakan. Hurry book your session now! Sila hubungi :

FB : Arifah Azrie
+6019-664 7258 +6019-575 7258
arifahazrie@gmail.com
www.arifahazrie.wordpress.com